Team totaal resDe Dokterspraktijk verschilt op een aantal punten echt van andere huisartspraktijken.
Bij ons bepaalt u zelf of iets spoed is en niet de assistente, zoals op veel plaatsen gebruikelijk is geworden. Als u iets spoed vindt dan kunt u altijd dezelfde dag terecht.
Soms tussendoor met even tijd om uw meest dringende vraag te beantwoorden. Soms gewoon met een afspraak op het spreekuur en soms met een visite direct of later op dezelfde dag.
Wij denken dat het beter werkt als we het persoonlijker maken. Alles werkt beter als u ons een beetje kent en wij u. Wij houden onze praktijk daarom bewust beperkt tot 2 huisartsen en een beperkt aantal assistentes en praktijkondersteuners. Dit zijn ook al jaren dezelfde mensen.
Afspraken krijgt u zoveel mogelijk bij uw eigen huisarts en de praktijkondersteuner bespreekt uw dingen ook met uw eigen huisarts.
Wanneer u belt krijgt u om dezelfde reden direct iemand aan de lijn. De praktijk maakt geen gebruik van een anoniem doorschakelmenu.
Ook als u ernstig ziek bent of in de laatste fase van uw leven willen wij graag zoveel mogelijk persoonlijk zorg verlenen. Ook hierin verschillen wij van veel andere praktijken. Ban Ibrahim en Hans van den Hoogen wonen allebei in Asten. Zij zullen in voorkomende gevallen hun 06-nummer geven zodat zij ook buiten kantooruren bereikbaar zijn en zo nodig langs kunnen komen.
Wij vinden de sfeer waarin gewerkt wordt erg belangrijk. Wat ons betreft een vriendelijke en huiselijke sfeer en vooral geen erg medische of ziekenhuis manier van doen. Dat zit in onze benadering, maar dat vindt u ook terug in de inrichting van onze praktijk.
Mochten dingen tenslotte niet gaan zoals u zou willen dan horen wij dat graag terug. Dan kunnen we dat wellicht nog corrigeren en in ieder geval proberen om het in de toekomst te voorkomen.